Test

Logitech QuickCam Pro 4000

Logitech Quickcam 4000 PRO har vært med oss siden 2002, men kameraet er likevel svært populært i dag. Kameraet inneholder en del nyvinninger i forhold til mange andre, inkludert nyere, webkamera.

For eksempel har kameraet CCD-brikke (i stedet for CMOS), og automatisk ansiktsfokusering. Samtidig blir Quickcam 4000 PRO markedsført som et kamera som er lettvint å bruke, og som også kan brukes til å ta opp videosnutter, video-epost, og settes opp for automatisk publisering av bilder til nettsider. Er dette det perfekte webkameraet?


Bruken av webkamera

Fenomenet med webkamera er relativt gammelt og kameraene begynner nå å bli både gode og rimelige. For studenter og folk som bor langt fra familie gir et webkamera en fin mulighet til å komme nærmere familie og gamle venner.


Likevel har ikke bruk av webkamera tatt helt av på lik linje med andre nett-trender, som f.eks. direktemeldinger, fildeling og online-spilling. Grunnen til dette kan være at fordelene med nettprat, det at man svarer når det passer og at man kan gjøre andre ting samtidig som man prater med flere, faller bort ved bruk av nettkamera. Man er ikke lenger beskyttet i det privates behagelige atmosfære, men møter i større eller mindre grad de samme utfordringene som man gjør ute i det offentlige ellers, med krav til utseende, stil, korrekt oppførsel etc. Dette stemmer helt sikkert for noen, men det varierer jo veldig fra person til person hvor ekshibisjonistisk man er.

Logitech QuickCam Pro 4000   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen