Logitech MX 1000 avslørt


Batman-musen?
Logitech satser på ny design

Logitech MX 1000 får også en helt ny, mer ergonomisk design og mer avansert teknologi. Musen skal erstatte den stadig like populære MX 700 som det beste selskapet har å tilby på pekerfronten. MX 1000 er ikke offisielt lansert, men Logitech har dette å si i en innkalling til en pressekonferanse i september:

- Den siste Logitech-musen forventes å sette en ny standard for denne typen tilbehør. Optisk teknologi er utdatert, og kravene til sensitivitet, presisjon og hurtighet blir stadig høyere. Logitech har utviklet en teknologi for å kunne i møtekomme disse kravene.

Dette er fullstendig i tråd med en lekket PowerPoint-slide, som sier at MX 1000 får en helt ny sporingsteknologi - MXLaser. Denne skal klare å gi 800 DPI (Samme som MX 700), men antakelig ligger fordelen et annet sted - som for eksempel lavere båndbredde, mer nøyaktig overføring, eller lavere strømforbruk.

Oppdatering: Ifølge denne siden er MX 1000 20 ganger raskere enn andre optiske mus fra Logitech.

MX 1000 får også tre batterilys som gir tilbakemelding om batteristatusen, og et "firedimensjonelt" rullehjul som også ruller til siden - i likhet med musen i de nylanserte LX 500-pakkene. Videre får musen en programbytte-knapp, som flyttes fra den gamle posisjonen på "ryggen" til midt imellom frem- og tilbakeknappene.

Som andre MX-mus, kan vi vente at den kommer med dokkingstasjon med innebygd lader - og det er uklart om musen bruker blåtann eller trådløs RF. Tidligere har Logitech sagt at blåtann skal erstatte RF, så vi holder en knapp på det første.

Musen er allerede på plass i norske nettbutikker sine prislister, men ser ikke ut til lå være på lager noe sted enda. Klikk på pekeren til prisguiden under for mer informasjon.

(Kilder: Mindfactory, PCInpact, Ukjent - PowerPoint-slide)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen