Logitech lanserer nye produkter


diNovo Media Desktop 2.0

DiNovo Media Desktop 2.0 avløser første generasjon av tastaturet, som ble lansert i fjor høst. Tastaturet vekket oppsikt da det kom på markedet, og har nok skaffet seg en og annen fan i løpet av det siste året.

Etterfølgeren blir ikke veldig forandret, men får ifølge Logitech en forbedret MediaPad og den seneste Bluetooth-teknologien (versjon 1.2). Veiledende pris blir 2499 kroner inkl. moms og tastaturet blir tilgjengelig fra og med oktober.

Oppgradering
Det er verdt å merke seg at brukere av førstegenerasjons diNovo Media Desktop kan oppgradere sitt produkt til å støtte nye funksjoner ved å laste ned SetPoint 2.20-programvaren fra Logitech. Derimot er det kun versjon 2.0 av tastaturet som støtter Bluetooth versjon 1.2.

https://prisguiden.no/produkt/22211
diNovo Cordless Desktop

DiNovo Cordless Desktop rettes både mot bærbare og stasjonære maskiner. I likhet med storebror diNovo Media Desktop benytter også dette settet et tynt tastatur i kombinasjon med en separat tall-pad.

Den trådløse musen har 800 DPI oppløsning og en avlesningshastighet på 125 avlesninger per sekund. Musen har i tillegg av- og påknapp, for å spare batteriet.

Veiledende pris er ifølge Logitech 1399 kroner inkludert moms, men ifølge prisguiden koster settet under 1100 kroner.

V500
Vi tar også med at Logitech har lansert en ny mus for bruk med bærbare maskiner, V500. Musen benytter trådløs overføring i 2,4 GHz-båndet via en USB-mottaker. Rekkevidden er opp til 9 meter. De fysiske målene er 9,5 x 5,7 x 2,8 cm og vekten er 65 gram.

V500 skal bli tilgjengelig i løpet av oktober, med en veiledende pris på 649 kroner inkl. moms. Ifølge prisguiden prises musen fra ca 500 kroner.

(kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen