Logitech lanserer hodesett til jobben

Logitech lanserer headsets til jobben

Spesielt egnet til bruk i åpne kontorlandskap.

Logitech er kjent for å lage elektroniske enheter for hjemmet – som mus og diverse hodetelefoner. De neglisjerer ikke bedrifter av den grunn, og lanserer nå tre nye PC-hodesett designet for å hjelpe ansatte til å fokusere på telefonsamtaler og å jobbe i komfort.

Hodetelefonene heter BH940 Wireless Mono DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) Headset, BH410 USB Mono Headset og BH420 USB Stereo Headset.

Ulike behov

BH940 er hovedsakelig ment for ansatte som har behov for bevegelsesfrihet i løpet av arbeidsdagen samtidig som de snakker i telefonen. BH940 er av lett vekt, har kontroller på øret og kan bli brukt som handsfree.

BH410 og BH420 er designet for ansatte som trenger god lydkvalitet mens de sitter ved PC-pultene. BH410 har kun én øreklokke for de som samtidig må snakke med kollegaer, mens BH420 har to øreklokker som skal blokkere ut støy fra kontorlandskapet.

Pris og tilgjengelighet

De nye hodetelefonene har blitt produsert av Logitechs egen avdeling for bedrifter – Logitech for Business, og skal være mulig å få tak i gjennom den offisielle nettsiden deres.

BH410 koster 59,99 dollar, tilsvarende 350 kroner, mens BH420 går for en pris på 69,99 dollar, eller i overkant av 400 kroner.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen