Logitech K750 lades av rombelysning

En av ulempene med trådløse tastatur er at de før eller siden går tom for strøm – og gjerne når du trenger det minst. Batterilevetiden på tastaturene våre har blitt bedre etterhvert, men nå lanserer Logitech en perfekt løsning: Tastaturet du aldri trenger å lade i det hele tatt.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 har nemlig innebygget solcellepanel som kan hente strøm ut av vanlig rombelysning. Det betyr at du bare trenger å ha lyset på for å bruke tastaturet.

Knappene bruker dessuten så lite strøm at du kan bruke tastaturet i tre måneder i et bekmørkt rom, hevder Logitech. Skal du jobbe i mørket kan det imidlertid være lurt å sjekke ut et av selskapets tastaurer med innebygget belysning, som for eksempel Wireless Illuminated K800.

Tastaturet er ikke mer enn 7,5 millimeter tykt og har flate og avrundete knapper. Kommunikasjon med datamaskinen din skjer gjennom Logitechs vanlige Unifying-teknologi, som krever at du har en USB-adapter plugget i en av portene på datamaskinen din. Overføringen sikres med en 128-bits AES-kryptering som forhindrer avlytting.

Ifølge Logitech skal K750 komme i norske butikker i januar, og vil ha en anbefalt utsalgspris på 799 kroner. Da burde du veldig snart finne K750 i prissøket vårt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen