Logitech Harmony 900: Styrer mye, men koster deretter
Test
Logitech Harmony 900: Styrer mye, men koster deretter (Bilde: Logitech)

Logitech Harmony 900

Komponentstøtte

225 000 komponenter fordelt på 5000 merker sier vel det meste. Her skal du ha rimelig obskurt utstyr for at det ikke skal være direkte støttet. Og faller du utenfor så kan du ved hjelp av originalfjernkontrollen overføre koder til den nye. Dette er riktignok en litt langtekkelig affære hvor programmet ber deg trykke gitte knapper mens den nye fjernkontrollen snapper opp de riktige kodene, men du gjør det bare en gang.

Er du bekymret over at du har noe som Logitech muligens ikke støtter kan du sjekke på myremotesetup.com. Grensesnittet der er forøvrig identisk med hvordan du leter opp komponenter i PC-programmet.


I en database med et par hundre tusen komponenter er ikke alltid like lett å finne frem, spesielt når enkelte komponenter er i en helt annen kategori enn det du forventer.

Andre komponenter står oppført med sitt originale navn, så den gamle sølvgrå Get-dekoderen finner du for eksempel som Kaon KCF-2000NS. Google er din venn her om du står fast, det er alltid noen som har gjort jobben før deg.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen