Logitech Harmony 900: Styrer mye, men koster deretter
Test
Logitech Harmony 900: Styrer mye, men koster deretter (Bilde: Logitech)

Logitech Harmony 900

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Harmony 900 er siste skudd på stammen fra Logitech i kategorien universelle fjernkontroller. Løftet er at du kan erstatte alle fjernkontrollene i huset, ihvertfall på papiret. I praksis er det vel grenser for hvor nyttig det er å måtte bruke samme fjernkontroll i kjellerstua og i A/V-rommet på loftet.

Men mange med meg har vel en liten haug med fjernkontroller bare for stua, og her kommer den universelle virkelig til sin rett.


Kan Logitech Harmony 900 ersatte denne samlingen?

I esken

Det første jeg tenker når jeg åpner esken er puslespill. Rask opptelling gir 13 biter, og da har jeg ikke talt med CD-en eller bruksanvisningene. Slike universelle fjernkontroller er helt klart for viderekommende, og det synes fra første stund. Heldigvis er det kun initielt oppsett som krever høyere utdanning, og i vanlig bruk er den omtrent som vanlige fjernkontroller.

Med i esken er altså fjernkontrollen, ladetrauet, RF-mottager, to IR-sendere med ledning, to strømforsyninger uten støpsel, fire strømstøpsel hvorav to er britiske, oppladbart batteri, USB-kabel, CD og en del papirarbeid. Litt intuitiv pusling senere og du er klar til dyst.

Takk til Logitech som lånte oss Harmony 900 til test.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen