Test
Logitech Harmony 900: Styrer mye, men koster deretter (Bilde: Logitech)

Logitech Harmony 900

Harmony 900 er siste skudd på stammen fra Logitech i kategorien universelle fjernkontroller. Løftet er at du kan erstatte alle fjernkontrollene i huset, ihvertfall på papiret. I praksis er det vel grenser for hvor nyttig det er å måtte bruke samme fjernkontroll i kjellerstua og i A/V-rommet på loftet.

Men mange med meg har vel en liten haug med fjernkontroller bare for stua, og her kommer den universelle virkelig til sin rett.


Kan Logitech Harmony 900 ersatte denne samlingen?

I esken

Det første jeg tenker når jeg åpner esken er puslespill. Rask opptelling gir 13 biter, og da har jeg ikke talt med CD-en eller bruksanvisningene. Slike universelle fjernkontroller er helt klart for viderekommende, og det synes fra første stund. Heldigvis er det kun initielt oppsett som krever høyere utdanning, og i vanlig bruk er den omtrent som vanlige fjernkontroller.

Med i esken er altså fjernkontrollen, ladetrauet, RF-mottager, to IR-sendere med ledning, to strømforsyninger uten støpsel, fire strømstøpsel hvorav to er britiske, oppladbart batteri, USB-kabel, CD og en del papirarbeid. Litt intuitiv pusling senere og du er klar til dyst.

Takk til Logitech som lånte oss Harmony 900 til test.

Logitech Harmony 900   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen