Test

Logitech G5


Logitech G5

Det har blitt populært å lansere produkter rettet spesielt mot spillere. Det er ikke mange månedene siden MX518, Logitechs første dedikerte spillmus, ble lansert. I testen av denne spurte vi om hva Logitech skulle lansere før julerushet i år. Svaret kom allerede i august, og heter Gaming Grade, en serie på foreløpig to mus rettet mot spillere. Først ut er G5, og vi vil komme tilbake med en test av den trådløse G7.

G5 har flere elementer vi hittil ikke har sett på mus fra Logitech. I tillegg til finjustering av vekten med trinn på 1,7 gram, har musen en myk tøykabel, DPI-indikator direkte på musekroppen, og nye plasseringer av knappene.

Som mange sikkert husker hadde MX1000 problemer med kalibrering av laseren når man løftet den fra bordet, men dette er ikke tilfelle med G5.

Musen har også en bildebehandlingsprosessor med en hastighet som takler 6,4 megapiksler per sekund, og leser en oppløsning på inntil 2000 dpi. Det må også nevnes at også Microsoft har lansert en laserbasert modell rettet mot spillere for ikke lenge siden, som vi håper å få testet snart.

Takk til Logitech for lån av testproduktet.

Logitech G5   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen