Logitech G15

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Logitech har med G15 levert et produkt som vi spår vil bli svært attraktivt i visse spillmiljøer. De anvendbare knappene vil gi brukerne et viktig fortrinn – kanskje så viktig at det vil kunne kalles urettferdig ovenfor de som sitter med tastatur som ikke kan spille av makroer.

Likevel er det ikke alle typer spill hvor knappene kan komme til anvendelse. Det er antakelig spillere av WoW og lignende som får mest nytte av de programmerbare knappene.G7 fra forsiden

LCD-skjermen er selvsagt stilig, men har ennå ikke utbredt støtte for spill. Det spørs også hvor tjent man er med å ta blikket vekk fra skjermen for å sjekke ammunisjonsnivået midt i en kamp. Likevel er displayet nyttig når det gjelder programmering av makroer i spill. Den viser også volumnivå og annen statistikk, og gjør dermed sin nytte selv om man ikke er i et spill.

Folk med tastaturplate som kan skyves innunder skrivebordet vil derimot ikke ha særlig glede av LCD-skjermen. Det bør også nevnes at tastaturet er bredere enn et vanlig tastatur.

Som nevnt fins ikke tastaturet i norsk versjon, og ingen ser ut til å vite når dette eventuelt vil komme. Dette er litt provoserende, spesielt siden tastaturet allerede kan bestilles med svensk oppsett! Vi har ikke klart å få noe klart svar fra Logitech på hvorfor norsk oppsett er nedprioritert i første omgang, men kommer tilbake til dette så fort vi vet mer.+ Praktisk hjelpemiddel i kampens hete
+ LCD-skjermen er nyttig
+ Gode taster (myke, men responsive)


- Driver kun for Windows XP
- Fungerer ikke med mange spill ennå
- Fins foreløpig ikke med norsk tegnsett

Logitech G15

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen