Logitech G15

Installasjon og drivere


G15-installasjon

I Windows XP går det greit å installere driverne, og man får valg om installere noen tilleggsprogrammer som Gamespy Arcade og Roger Wilco. Begge tilbyr ekstra funksjonalitet for spillere, men har registreringsavgift om de skal brukes på sikt.G15-profilprogram

En måte å konfigurere tastaturet på er å bruke programmet "Keyboard Profiler". Denne fant ut at vi hadde Doom 3 installert på testmaskinen, men fant ikke Splinter Cell: Chaos Theory.

De 18 G-knappene kan programmeres til å gjøre det man ønsker i spillet. Hvis ikke 18 funksjoner er nok har man tre shift-moduser (M1-M3). For hvert spill kan man dermed ha 54 spesialknapper!

Undertegnede har ikke noen gang spilt et spill hvor dette har vært nødvendig. Likevel kan det selvsagt være at andre personer har dette behovet.


I Linux

Tastaturet gjenkjennes som et G15-tastatur i Kubuntu 5.10. Vi fant ikke noen måte å programmere G-knappene på, og displayet viser bare Logitech-reklame.

Oppdatering 21. oktober

Hyggelige lesere har tipset om hvordan man kan sette opp multimediaknappene til forskjellige tastatur, inkludert de fra Logitech. En annen leser foreslo at vi kunne prøve programmet xbindkeys for å binde funksjoner til G-knappene, men dette fikk vi dessverre ikke anledning til å prøve før tastaturet ble pakket ned.

Logitech G15

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen