Logitech-nyhet for paranoide

Logitech er fortsatt verdens største produsent av mus og tastaturer, men har de senere årene også levert PC-kameraer, PC-høyttalere, hodetelefoner og universale fjernkontroller av utmerket kvalitet. Norske PC-brukere er godt kjent med Logitechs produkter. Snart kommer øreplugger i tillegg, etter at Logitech nylig overtok selskapet Ultimate Ears.

Under en pressekonferanse på tirsdag presenterte Logitech Nordic høstens nyheter.

Kamera for paranoide
Overvåkningskameraer er et helt nytt produktområde fra Logitech. Deres nye innendørs og utendørs Video-Security-kameraer reagerer på bevegelser. Da setter de i gang med å overføre stillbilder eller video via husets strømkabler. Med et slikt kamera kan du ta innbruddstyver på fersken eller overvåke nysgjerrige kolleger som snoker i skuffene dine. Bildene lagres på PC-en eller sendes kryptert via e-post. Kameraene kan installeres på 15 minutter. Listeprisen er 2.000 - 2.400 kroner.

Utendørskameraet holder øye med inngangsdøren, fotograferer eller filmer ved den minste bevegelse, og varsler per e-post. 

Squeezebox på kjøkkenet
Squeezebox Boom (bildet øverst) er en nytt tilskudd til Logitechs populære Squeezebox-løsninger. Trådløst overfører (streamer) de nettradio og musikk fra nettet eller fra PC-en til en mottaker ved stereoanlegget et annet sted i huset. Squeezebox Boom trenger ikke tilkobling til stereoanlegg fordi den har mottaker og høyttalere i en og samme boks. Boom er praktisk løsning for kjøkken eller som klokkeradio i soverommet. Den er kompatibel med andre Squeezebox-er og koster circa 2.300 kroner.

Innovativ laptop-mus
Logitech V550 Nano Cordless lasermus for laptop er en smart nyhet. Den trådløse musen har flere innovative egenskaper: Clip-and-Go er en lur festeanordning som limes fast på lokket av laptop-en. Når du skal flytte på PC-en, presses musen mot Clip-and-Go og henger fast. Dermed forsvinner den ikke. Musens trådløse signaler kommuniserer med en USB-plugg som er så liten at den knapt stikker ut av USB-kontakten. Laptop-musen koster 450 kroner.

Ultratynt selvlysende tastatur
Logitech Illuminated er et ultratynt, trådløst tastatur med opplyste taster for deg som jobber, spiller eller chatter etter kontortid. Tastaturet har justerbar lysstyrke, er 1 centimeter tykt, meget elegant og koster 700 kroner. Nye Desktop Wave Pro er også et interessant tastatur. Her har tastene en bølgeliknende form som skal gjøre skrivingen er komfortabel, uten at du trenger å skrive touch. Listepris er 1.050 kroner inklusive den flotte lasermusen MX1100.

Selvlysende tastatur med mye taskeklikk er befriende å bruke i mørket. Endelig kan du se hva du skriver!

Vellyd i hele rommet
Logitech har lenge solgt Pure-Fi-docker for iPod og iPhone. Nå lanseres de nye modellene Pure-Fi Anytime og Pure-Fi Express Plus. Anytime er en høyttalerløsning med klokkeradio for nattbordet. Alarmen slås av så snart du beveger hånden forbi høyttalerne. Express Plus er en rundstrålende høyttaler som i følge Logitech leverer god lyd uansett hvor du befinner deg i rommet. iPod-/iPhone-dockene koster 700-850 kroner. På tirsdagens pressekonferanse demonstrerte Logitech også de rundstrålende PC-høyttalerne Z-5 til 750 kroner som gir en utmerket lydopplevelse selv om du ikke befinner deg midt foran dem.

Logitech hviler så visst ikke på sine laurbær, og forsetter å lage innovative produkter som forenkler PC-hverdagen.

Logitech Z-5-høyttalerne til venstre, Pure-Fi Anytime til høyre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen