(Bilde: Logitech)

Logitech lanserer ultratynn mus til Ultrabooken din

Liten, elegant og berøringsfølsom.

Logitech synes visst dagens datamus er for store, og slipper nå en liten datamus de kaller "Ultrathin Touch Mouse". Som navnet tilsier er den både tyn og berøringsfølsom, og skal ifølge selskapets PR-tekst passe for både tynne Ultrabooker og MacBook Air. 

Støtter Mac og Windows

Datamusen er kledd i aluminium på sidene, mens toppen dekket av berøringsfølsom glassaktig plast. Den skal ha støtte for både Windows 8- og OS X-gester, og den kan kobles opptil flere enheter samtidlig via Bluetooth. På undersiden finner du en liten bryter, slik at du kan velge hvilken enhet musepekeren skal være aktiv på. 

Musen er trådløs, og kan lades via en medfølgende USB-kabel. Ifølge Logitech trenger du bare å lade den i ett minutt for at den skal vare i én time. 

Kommer i to versjoner

Logitech Ultrathin Touch Mouse slippes å både svart og hvit utgave. Den svarte utgaven kommer i september, mens den hvite vil komme i november. Den amerikanske prisen er satt til 70 dollar, altså i overkant av 400 kroner, men hva den norske veiledende prisen er ikke sikkert. 

Asus lanserte noe som er enda tøffere: 
Dette er verdens første kombinerte mus og styreplate »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen