Logitechs nye Powered-lader kan brukes med telefonen både i landskaps- og portrettmodus.
Logitechs nye Powered-lader kan brukes med telefonen både i landskaps- og portrettmodus. (Foto: Logitech)

Logitech lanserer den trådløse iPhone-laderen Apple burde lansert selv

Designet i samarbeid med Apple.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Logitech varsler i dag at de lanserer Powered Wireless Charging Stand, en ny trådløs lader ment for iPhone 8, 8 Plus og X – og sannsynligvis de nye iPhonene som lanseres senere i år.

Laderen er designet i samarbeid med Apple, melder Logitech. 

Bruker Qi-standarden 

  Foto: Logitech

Powered-laderen skiller seg fra en del andre ladere ved at den kan brukes med telefonen både i landskaps- og portrettmodus. Den er gummibelagt slik at telefonen ikke sklir avgårde, og har et innebygd system som skal beskytte telefonen mot overoppheting.

Laderen skal også være vinklet slik at det er enkelt både å bruke FaceTime eller liknende og å se video mens telefonen ligger i laderen. 

Siden den benytter Qi-standarden kan den i teorien brukes til å lade de aller fleste telefoner som støtter trådløs lading, men den bruker Apples svakere trådløse hurtiglading på 7,5 watt. Samsung støtter for eksempel opptil 9 watt på sine nyere Galaxy-telefoner. 

Logitech Powered forventes tilgjengelig allerede denne måneden, og har en foreslått pris på 849 kroner, ifølge en pressemelding fra selskapet. 

AirPower senere i år 

Sannsynligvis er dette laderen Apple selv burde ha lansert, ettersom det drøyer og varer før deres egen trådløse ladematte AirPower er klar for markedet.

Bloomberg meldte tidligere i sommer at det lå an til lansering i september, et helt år etter at ladematten ble annonsert sammen med iPhone X.

De pekte på at ladematten er et spesielt komplisert produkt fordi den behøver en rekke sensorer til å merke om produkter legges til lading, og den benytter i tillegg en egen ladeteknologi som må integreres med Qi-standarden. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen