Logitech kjøper Blue Microphones
(Foto: Ole Henrik Johansen / Tek.no)

Logitech kjøper Blue Microphones


Annonsør­innhold
Les hele saken »

Logitech blar nå opp 117 millioner dollar, eller over 950 millioner norske kroner for å sikre seg Blue Microphones. Med det utvider de porteføljen sin slik at den nå også inneholder mikrofoner i highend-klassen, melder selskapet via sin egen bloggside.

Blue har de siste årene laget mange gode produkter, der blant annet mikrofonen Yeti, som er noe av det bedre vi har testet av slike produkter. 

Her kan du se alle produktene vi har testet fra Blue Microphones »

Mest kjent for mikrofoner 

Blue Micophones starter opp i 1995, og er nok aller mest kjent for å lage mikrofoner i høy kvalitet. Både til hjemmebruk eller musikkstudioer. Når du hører på podcaster eller musikk, er sjansen absolutt til stedet for at det du hører på er fanget opp med en mikrofon fra selskapet. 

Selskapet har også laget en del velfungerende hodetelefoner, som for eksempel Blue Lola. Vi har også testet de nyeste, trådløse hodetelefonene fra selskapet, som også har potensiale til å gi deg gnistrende lyd for pengene. 

Et av flere selskaper

Logitech betaler ut selskapet i rene penger, og blir med det det fjerde selskapet som produsenten har sikret seg de siste årene.  Fra før har de kjøpt blant annet selskapene Astro Gaming, Jaybird og ikke minst Ultimate Ears. 

Selskapet skriver i bloggen sin at de nå åpner opp ukjente dører. Selv om de allerede har god erfaring med lydopptak fra sine webkameraer. 

Logitech sa du? 
Sjekk ut alt vi har testet fra produsenten her »

(Kilde: Logitech

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen