Livreddende podcast

Har du noen gang vært usikker på om dine førstehjelpskunnskaper er på topp, eller opplevd krisesituasjoner hvor du ikke var helt sikker på hvordan du skulle gå frem for å redde liv? Disse problemene forsøker britiske Sussex Ambulance Service å løse. De har nettopp lansert egne førstehjelpspodcaster.

- Vi innser at alle håper at de aldri kommer opp i slike situasjoner. Men dessverre er det en stor sjanse for at det skjer. Dessuten er sannsynligheten stor for at offeret er noen du står nær, skiver ambulanseselskapet i en uttalelse.

Sussex Ambulance Service tilbyr førstehjelpspodcastene gratis, og lydfilene er fri for kopisperrer. Podcastene er produsert med profesjonelt utstyr for å sikre at lydkvaliteten er på topp. Dette er spesielt viktig om du står overfor en situasjon der du må ty til podcasten for å yte førstehjelp.

Det var ambulansesjåføren Stuart Rutland som først fikk idéen til førstehjelpspodcastene. Rutland tenkte at det kan være vanskelig for folk flest å vite hva de skal gjøre om de kommer opp i situasjoner hvor man må gi noen førstehjelp.

- Det ville selvsagt vært fint om alle tok et førstehjelpskurs, men folk flest er opptatt i hverdagen, og alle klarer ikke å finne tid til dette, sier Rutland til Vnunet.com. Han håper at podcastene vil sørge for at folk er bedre forberedt.

Om du ønsker å friske opp førstehjelpskunnskapene dine, eller vil være forbedret på å håndtere situasjoner hvor det står om liv og død, kan du laste ned podcastene gratis fra Sussex Ambulance Service sine hjemmesider.

(Kilder: Vnunet.com, sussexambulance.nhs.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen