Live for Nokia lanseres i Norge

Nå har Microsoft lansert en fullverdig Windows Live-tjenestene for Nokias smarttelefoner i Norge, samt ti andre land, blant annet Sverige og Danmark. Det betyr at du enkelt kan laste ned programmet rett til telefonen ved å gå til "programmer" i telefonen din.

Windows Live gjør det enklere å bruke alle Live-tjenestene dine om du har en S60-telefon. Windows Live Messenger som lar deg sende lynmeldinger over MSN, har allerede vært tilgjengelig til S60 i lang tid. Den nyeste Live-versjonen har også støtte for å laste opp bilder og kommunisere mot Flickr, Vox og Live Spaces, og den gir deg enkel tilgang til Live Mail.

Når du logger deg inn på MSN med mobilen din, får du alle MSN-kontaktene dine automatisk rett inn i adresseboken på mobilen din. På denne måten fungerer Windows Live også som en synkroniseringsløsning.

Du kan også laste ned Windows Live fra Nokias nettsider, og programmet er gratis. Dersom du laster den ned rett til telefonen ved å gå til programmer-mappen, må du være obs på at du betaler til operatøren din for datatrafikken som brukes.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen