Live comeback med Sex Pistols

Sex Pistols gjenforenes på scenen, igjen.
Sex Pistols gjenforenes på scenen, igjen.

Konserten skal holdes fordi det er 30 år siden utgivelsen av deres suksessalbum ”Never Mind the Bullocks,Here`s The Sex Pistols". Albumet inneholder blant annet "God Save the Queen" og "Anarky in the UK", som laget et ramaskrik da det kom i oktober 1977.

De orginale medlemmene som er med på konserten er John ”Johnny Rotten” Lydon, Steve Jones, Paul Cook og Glen Matlock. Gutta skal spille på Brixton Academy i London den 8. november, skriver BBCNews.

Ikke første reunion

Gruppen ble oppløst i 1978, og gjenforente seg for første gang i 1996, da de gjorde en verdensturné. De var siste gang de spilte sammen frem til i dag.

Albumet var en av skivene som definerte punkbevegelsen, og er sett på som en av de viktigste og mest innflytelserike albumene i rockens historie. Singlene "God Save the Queen", "Anarchy in the UK", "Pretty Vacant" og "Holidays In The Sun" vil i anledning jubileet utgis på nytt. NME magazine leder en kampanje for å få "God Save the Queen" øverst på hitlisten i Storbritannia, siden den bare kom på andre plass sist gang.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen