Live-stream fra din mobil

Flere norske operatører har vært flinke til å ta i bruk sosiale nettmedier, men NetCom har nok et lite fortrinn på de fleste på akkurat dette området. En velutviklet Facebook-side er vel og bra, men nå har Norges nest største operatør også begynt å utvikle tjenester som kan bidra til å gjøre mobilhverdagen hakket mer spennende, underholdende eller praktisk for sine kunder. Det liker vi. Med Facebook-applikasjonen NetCom Live kan du direktekringkaste dine mobilvideoer til dine venner. Tjenesten er foreløpig i beta og fungerer i første omgang med de fleste nyere Nokia-mobiler.
Men du trenger ikke være NetCom-kunde for å benytte tjenesten.
Live video
For å ta i bruk tjenesten må du først laste ned applikasjonen på Facebook via NetComs fanside.
- Etter at denne er lastet ned kan du streame live til din Facebook-profil fra mobilen. Dermed kan du enkelt dele små og store opplevelser med vennene dine på direkten, sier NetComs innholdssjef Marius Halle.
- Alle venner kan se videoene som publiseres. Det dukker opp som en vanlig video på profilen, forklarer Halle til Mobilen.no.
Åpen for alle
Er du NetCom-kunde betaler du ingenting for datatrafikken som genereres i forbindelse med live-streamingen frem til 31. mars 2010. Dette er delvis fordi tjenesten er i beta, delvis at den kun fungerer med Nokia-telefoner, men definitivt også for å gi sine egne kunder en gratis prøvetid på tjenesten. NetCom Live er nemlig åpen for andre operatørers kunder også.
- Tjenesten er i tråd med NetComs ønske om å være en ledende drivkraft i den mobile utviklingen. Der blir muligheten til rask og enkel deling av informasjon og opplevelser stadig viktigere, og da synes vi det er riktig å gjøre tjenesten uavhengig av operatør, sier Halle.
NetCom Live er for øvrig utviklet av de norske selskapene Boost Communications og Adactus.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen