Liten spillmaskin fra Alienware

Maskiner under to kg er ikke kjent for å ha god ytelse i spill. Alienware M11x skal prøve å endre på dette. Her er det en 11,6-tommers skjerm, en CULV-prosessor, enten SU4100 eller SU7300 som begge har en klokkefrekvens på 1,3 GHz. Opp til 8 GB minne, 500 GB harddisk med en omdreiningshastighet på 7200 ganger i minuttet. Batterilevetiden er overraskende god, nemlig opp til 8,5 time.

Dell har ikke funnet plass til innebygget optisk drev, om man har behov for det må man kjøpe et eksternt.

Av mer spesifikke Alienware-funksjoner har man en navneplate som man kan gravere inn det man måtte ønske. Det er og mulig å tilpasse alle mulige lysdioder rundt om på maskinen.

Skjermkortet er fra Nvidia og lyder navnet Geforce GT 335M, et skjermkort som i følge Dell gir et 3Dmark06 resultat over 6100-poeng.

Vekten er rett under 2 kg og tykkelsen på 3,27 cm er mer enn de fleste 11,6 tommerene der ute, men de kan heller ikke skilte med ytelser som denne maskinen.

Prisen for den enkleste utgaven er på 799 USD og antatt leveringsdato i USA er satt til begynnelsen av mars, om maskinen blir tilgjengelig i Norge antar vi at prisen vil starte fra rundt 6000 kr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen