Canon Ixus 230 HS lansert

Liten og søt Ixus

Canon Ixus 230 HS lansert

Liten og søt, men bør ikke undervurderes av den grunn.

Canon slapp i dag også en mindre Ixus enn 1100 HS, nemlig Ixus 230 HS, som vil ha mye til felles med Ixus 220 HS men ikke vil erstatte den. De to modellene vil være i salg samtidig.

Ixus 230 HS får 12 megapiksler på en 1/2.3" bakbelyst CMOS bildebrikke, som igjen står montert bak et objektiv med 8x optisk zoom. Videste vinkel tilsvarer 28 mm på fullformat, og maksimal tele blir da tilsvarende 224 mm. Blenderverdiene er f/3.0-5.9, som ikke er like bra som Ixus 220 HS, men langt fra katastrofalt. Canons forbedrede bildestabilisator er også på plass.

Skjermen på Canon Ixus 230 HS vil bli tre tommer stor (7,6 cm) og får ca 461 000 bildepunkter.

Ixus 230 HS er naturlig nok tiltenkt mannen i gata, og har dermed en rekke funksjoner for dem som ikke ønsker et veldig komplisert kamera å sette seg inn i. Her finner vi en masse aurtomatiske funksjoner som gjør det enklere å fotografere typiske motiver med minimalt med stress og kluss. Kameraet er i stand til å følge motiver som beveger seg i bildet, og gjenkjenne hvilket motiv man forsøker å ta bilde av, og sette innstillingene som passer til.

Ixus 230 HS dukker opp i butikkene i oktober og får en veiledende pris på kr 2299,-. Kameraet vil selvsagt være å få kjøpt i en rekke sjuke farger.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen