Liten og smart fra HP

HTC er en produsent som har høstet store salgstall her til lands, solgt under merker som Qtek og i-Mate. Qtek S100 og S110, så vel som i-Mate Jam, har vært populære smarttelefoner med små dimensjoner som et ess i ermet.

HP er en annen av de større produsentene av smarttelefoner, men har per i dag kun laget større smarttelefoner med funksjonalitet i høysetet. Det har ført med seg store enheter, som ikke alle og enhver ønsker å bære rundt på.

For noen dager siden lekket det informasjon om en ny smarttelefon fra HP, uten at noen bilder kom til overflaten. Nå har også det som angivelig skal være de første bildene av enheten dukket opp. Bildene ble sendt til Mobility Today fra en anonym kilde. De er riktignok ganske slørete, men mye tyder på at dette kan være den nye rw6828 fra HP.

Den nye smarttelefonen ser ut til å bli døpt rw6828, og dimensjonene ser ut til å være ganske så små. Operativsystemet i bunn skal være Windows Mobile 5. De anonyme kildene hevder også at trippelbånds GSM, EDGE og FM-radio er med på listen over spesifikasjoner. Videre skal HP ha utstyrt pw6828 med trådløst nettverk og blåtann.

Enda mer interessant er det at kameraet skal ha en oppløsning på hele to megapiksler. Med dette ser det ut som om rw6828 blir den første smarttelefonen i sin klasse med et fullblods kamera.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen