Liten og anvendelig projektor

Liten og anvendelig projektor

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Favi RioHD-LED-2 er navnet på en forholdsvis liten projektor som kan gi deg mye for pengene. Den tilbyr LED-bakbelysning og støtter oppløsninger på 1080p, 1080i og 720p. Bildet den genererer kan få en diagonal størrelse på opptil 150 tommer, mens levetiden på lampen er angitt å være 20 000 timer. Hvis man bruker projektoren fire timer hver dag tilsvarer dette 14 år.

Tar det meste

Kontrastforholdet er på 1000:1, mens lysstyrke målt i antall lumen er ikke oppgitt. Produsenten hevder likevel at den skal være fem ganger så lys som standard LED-projektorer. Dette kan være den største ulempen ved projektoren, da små projektorer vanligvis ikke gjør en veldig god jobb i ordinære rom hvor man ikke har full kontroll over lysnivået.

Er ikke dette noe problem, gjenstår det så å si bare fordeler med Favi RioHD-LED-2. Størrelsen tilsier at den er både lett og portabel (vekt på 1,2 kg), og den vil derfor være en lite prangende del av husholdningen.

Av tilkoblinger tilbyr projektoren HDMI, VGA, S-video og komponent, noe som gir den fleksibilitet i forhold til hva den kan spille av, enten det måtte være en bærbar PC eller Blu-ray-spiller. Projektoren har i tillegg integrerte høyttalere som kan spille av lyd fra kilden hvis det er ønskelig.

Pris og tilgjengelighet

Favi RioHD-LED-2 er tilgjengelig på Amazon.com, som sender til Norge. Prisen er på 209,95 dollar, og med frakt blir summen 1615 kroner, eller totalt litt over 2000 kroner med moms.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: TFTS, Favi Entertainment)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen