Liten GPS-enhet for PDA

Bilde

De 29 satelittene for GPS har i de 10 siste årene vært tilgjengelig for enhver bruker. GPS er et globalt posisjoneringssystem som med stort nøyaktighet plasserer ditt ståsted på et kart.

Mobile Crossing er et firma som er mest kjent for å produsere GPS-enheter. Den nye lekkerbisken fra firmaet er rett og slett bitteliten, og kommuniserer med PDA eller Smartphone ved hjelp av Blåtann.

Enheten eier ikke en egen skjerm, men har innebygget Blåtann for kommunikasjon med en smarttelefon eller en PDA. Mobile Crossing har på denne måten kunnet designe enheten på en friere måte, og dimensjonere den i en mindre størrelse enn det ellers ville vært mulig.

På grunn av at den kommuniserer ved hjelp av Blåtann trenger du kun å betjene PDAen eller smarttelefonen. Blåtann gir nemlig en høy rekkevidde. Ifølge spesifikkasjonene for denne GPS-enheten vil den ha en rekkevidde på over 5 meter. Dette støtter de fleste PDAer med glans, med 10 meters rekkevidde.

Bilde

Enheten har beskjedne dimensjoner på 90 x 50 x 16 millimeter. Vekten er oppgitt til 100 gram, noe som gjør enheten til en lettvekter å ha i lomma.

Batterikapasiteten oppgis til mellom 8 og 9 timer i bruk. Det er med andre ord veldig stor sjans for at batteriet på din PDA gir seg før GPS-enhetens batterier.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen