Liten 3G-mobil, to foldemobiler og en starttelefon fra Sony Ericsson

De fire modellene er 3G-mobilen K608i, begynnermodellen J210 og foldemobilene Z520i og S600i.

 

K608K608i
Sony Ericssons mest spennende modell i denne lanseringsrunden heter K608i, og er en 3G-telefon med nært slektskap til K700. Mobilen har kamera som tar bilder med 1,3 millioner bildepunkter, i tillegg til FM-radio, MP3- og videospiller. Skjermen er den samme skarpe og klare TFT-skjermen som finnes på K750.

 

Sony Ericsson presenterer dette som en mobiltelefon for ”effektivt arbeid med lynrask aksess til informasjon og tjenester”.

 

Men selv om telefonen er spekket med finesser, så vil den uten tvil falle i smak hos alle som liker dagens Sony Ericsson-modeller. K608i er en videreutvikling av et konsept Sony Ericsson har hatt suksess med en god stund nå.

 

 

 

Z520i
Z520Z520i er en foldemobil med bøyleformet antenne. Den skal i følge Erik Sandsmark, Sony Ericssons National Account Manager for Norge, være ”spesielt designet for stilbevisste, yngre mennesker, spesielt kvinner som er opptatt av at telefonen utgjør attraktivt tilbehør i tillegg til å være et kommunikasjonsverktøy.”

 

Telefonen er utstyrt med blå dioder som kan blinke i ulike mønstre avhengig av hvem som ringer. Både lysvarslingen og bilde av den som ringer kan defineres i adresseboken.

 

Telefonen har Bluetooth, VGA-kamera, MP3-spiller og spill, bare for å nevne noe. Men med minne begrenset til 16 MB er det ikke noen konkurrent til tradisjonelle MP3-spillere.

 

 

 

S600S600i
S600i er også en foldemobil, men med noe heftigere spesifikasjoner enn Z520. Her er megapikselkamera, Instant Messaging og epostleser, for å nevne noe. Den innvendige skjermen viser 262.000 farger.

Telefonen kan også vise nettsider i noe som kalles ”Small Screen Rendering”, der nettsidene automatisk tilpasses den lille skjermen og presenteres i en smal kolonne.

 

Telefonen er åpenbart tiltenkt et ungt publikum, med fokus på spill og musikk. Her kan du kjøre spillene i landskapsmodus (snu skjermbildet 90 grader) og nye navigasjonstaster utenpå telefonen skal gjøre brukeropplevelsen bedre.

 

Minnet er på 64 MB. Dessverre støtter den ikke bruk av eksternt minnekort.

 J210i
J210J210 er den enkleste av modellene Sony Ericsson lanserer i dag. Dette er en skikkelig begynnertelefon, med skjerm på 128x128 punkter og 65.000 farger. Den kan ta imot bilder, men har ikke kamera. Minnet er på drøyt en halv MB. Det holder på denne modellen, som verken er ment brukt som fotoalbum eller MP3-spiller.

 


J210i, Z520i og K608i skal være tilgjengelig til høsten, mens S600i neppe kommer før det blir skiføre i Nordmarka.

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen