Linksys med nye produkter i Norge

Speedbooster er Linksys sitt navn på Broadcom sin Afterburner teknologi, som skal gi opptil 35% bedre ytelse enn normale 802.11g nettverk.

Produktet WRT54GS vil leve side om side med sin eldre bror WRT54G som vi har testet tidligere [les test her]. I tillegg har Linksys PCMCIA- og PCI-kort for å kunne utnytte den bedre ytelsen. Noen av disse produktene har allerede ankommet landet, og hvilke butikker som har disse produktene kan dere finne i prisguiden.

I motsetning til SuperG benytter Speedbooster/Afterburner seg ikke av sammensveising av kanaler og komprimering av data. Broadcom som tidligere har vært svært skeptiske til SuperG, har istedet satset på noe som heter packet bursting for å øke ytelsen. Dette vil også ifølge Broadcom ikke ha kompatabilitetsproblemer med vanlige 802.11g nettverk eller de eldre 802.11b nettverkene.

De andre produsentene som også har benyttet seg av Broadcom brikkesett ventes også å komme med produkter med Afterburner teknologien iløpet av kort tid. Av disse kan Asus, Belkin og Buffalo nevnes.

Les mer om priser og spesifikasjoner i prisguiden vår.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen