LinkedIn med sterk vekst

LinkedIn med sterk vekst

Vokser mens resten av markedet sliter.

På fredag raste kursene på verdens børser, og trenden har fortsatt inn i denne uken. LinkedIn-aksjen er et unntak, og steg med 12 prosent på tampen av forrige uke. Dette melder E24 på sine nettsider.

LinkedIn er et sosialt nettsted hovedsaklig rettet mot forretningsforbindelser og jobbsektoren. Mange bruker nettverket for å komme i kontakt med potensielle arbeidsgivere, eller omvendt.

Noen av de viktigste årsakene til veksten skal være god omsetning og svært god medlemsvekst i nettverket. Brukermassen er på 119 millioner, en økning på 61 prosent i forhold til samme tid i fjor.

To nye medlemmer i sekundet

I andre kvartal i år skal det sosiale nettverket ha fått to nye medlemmer i sekundet og hatt 81,8 millioner unike besøkende hver måned. Dette skal være flere enn rivaler som Facebook og Twitter.

Verdien på aksjene har steget som følge av blant annet de presenterte omsetningstallene som var bedre enn forventet. Omsetningen var på 121 millioner dollar, tilsvarende 653 milliioner kroner, mens det var forventet et tall på 104 millioner dollar.

Firmaet tjener penger hovedsaklig på løsninger og tjenester som skal hjelpe virksomheter med å finne riktige medarbeidere, og hele 40 prosent av nettstedets brukere er mellomledere eller ledere.

Dine erfaringer

Er du medlem av LinkedIn? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: E24)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen