Liker LG best

Det er undersøkelsen "2005 U.S. Wireless Mobile Phone Evaluation Study" som avslører hvilke mobilmerker amerikanerne liker best.

Mens vi i Norge helt vil ha vår egen mobiltelefon, er det langt vanligere i USA at hver familie deler en mobiltelefon som kun brukes når noen i familien skal ut eller i nødsituasjoner. I undersøkelsen var det derfor knappe 18 000 husholdninger som deltok, istedet for enkeltpersoner. Undersøkelsen omfattet spørsnål om alt fra design, brukervennlighet og funksjoner til batterilevetid.

LG seilet, sammen med japanske Sanyo rett inn på førsteplass. LG kapret førsteplassen på grunn av sitt design og sin batterilevetid, mens Sanyo scoret høyest med sine brukervennlighet og funksjonalitet.

På tredjeplass finner vi Samsung. Fjerdeplassen voktes av mobilprodusenten UT Starcom, som vi hittil har til gode å se her i Norge. Motorola gjør det ikke fullt så bra i sitt hjemland, og havner på undersøkelsens femteplass. På sjette, syvende og åttende finner vi henholdsvis Nokia, japanske Kyocera og til sist Sony Ericsson.

Vi har forøvrig testet flere LG-modeller, hvor den hittil beste har fått terningkast fire.

(Kilde: Mobilemag)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen