Liker du Hardware.no, men ikke annonser?
(Bilde: Øystein W. Høie, Tek.no)

Liker du Hardware.no, men ikke annonser?

Sjekk vår helt nye tjeneste for deg som vil ha mer lesestoff og mer galskap.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
 

Jørgen er fagredaktør for Hardware.no. Han har tidligere jobbet som journalist og skribent for nettstedet siden 2005.

Kjære leser,

Vi har den siste tiden fått masse gode innspill på hvordan Hardware.no kan bli bedre – gjennom fokusgrupper, på epost, i sosiale medier og på forumet. Blant alle idéene, er det to ønsker som stadig går igjen:

1: Dere vil ha mer innhold. Og da helst lærerikt og spennende stoff, som ikke finnes andre steder. 

2: Flere av dere vil ikke ha annonser. Dere synes bannere, flash og animasjoner ødelegger leseropplevelsen. 

For å imøtekomme disse ønskene, lanserer vi nå en helt ny tjeneste. En premium pakke for deg som synes dagens nettsted er bra, men vil ha mer. Vi har valgt å kalle det Hardware Ekstra. 

Mer av de gode sakene

Som Ekstra-medlem vil du få mer godt innhold å lese hver dag. Vi har rustet opp redaksjonen med nye hoder, slik at vi kan lage mer stoff, uten at det rammer opplevelsen til de som ønsker å lese oss gratis.

Fremover skal vi satse hardt på å grave frem de gode, dype sakene. Vi skal gjøre unike og sprø eksperimenter, og vi skal prøve å lære bort alt det vi kan. Her er de tre første Ekstra-sakene du kan kose deg med: 

Dette er bare starten. Den neste uken skal vi blant annet sage av kontaktene på et skjermkort og se om det ennå virker, bringe deg et unikt portrett av Piratparti-sjef og nettprofet Håkon Wium Lie, samt dra på besøk til Lian Lis fabrikker i Taiwan.

Som Ekstra-bruker ser du ingen annonser, og vi kan derfor gi deg en forside med større bilder og mer luft.
Som Ekstra-bruker ser du ingen annonser, og vi kan derfor gi deg en forside med større bilder og mer luft.

Ingen annonser

Den andre viktige fordelen du får som Ekstra-medlem, er at du kan velge om du vil se annonser eller ikke. Det betyr at sidene laster raskere og krever mindre av prosessoren. Med annonsene ute av veien, har vi også kunnet lage en ny forside med større bilder og mer luft.

Pleier du å bruke Tek.no vil du som medlem finne Ekstra-innholdet vårt der. I tillegg er forsiden forbedret og annonsefri.

Når det gjelder betaling på nett, har tilbakemeldingen deres vært at det må være så enkelt som mulig. Vi har derfor kikket til brukervennlige tjenester som Netflix og Spotify, og satset på én enkel pris: 29 kroner i måneden. Du kan velge om du vil betale med Visa, Mastercard eller Paypal. Ja, vi har faktisk gjort det mulig å betale med Bitcoin også, for de som ønsker det. 

Dere har sagt at dere vil kunne prøve ting før dere kjøper. Derfor kan du prøve Hardware Ekstra gratis i én måned. Liker du ikke tjenesten, kan du avslutte når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Prøv gratis

Vi håper at du benytter anledningen til å prøve ut Hardware Ekstra, og at du setter pris på alle de ekstra artiklene og den nye forsiden vår. Vi stoler også på at du har mange innspill på hvordan vi kan bli bedre. Vel bekomme:

Prøv én måned gratis 

PS: Og dersom du velger å stå over for denne gang, ser vi frem til å fortsette å levere deg gode, gamle Hardware – helt gratis som alltid. 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen