Lik pris i Europa

Netcom er kjent for å gjøre det enkelt for kunden å beregne noenlunde hvor høy mobilregningen blir, slik at man ikke risikerer å måtte avlyse helgeplanene på grunn av en uventet og slagkraftig faktura.

Dette har operatøren blant annet gjort ved å innføre lik pris uansett hvem og når man ringer i Norge, samt tjenesten Netcom Hint, som varsler abonnentene via en vanlig tekstmelding når regningen overstiger en viss sum.

Dagens steg mot overraskende mobilregninger er altså lik pris uansett hvor, når og hvem man ringer utenfor landets grenser - innenfor Europa vel og merke. Dermed kan man holde kontroll på mobilregningen også når man er på reisefot.

Også på tekstmeldinger er det innført en fast pris i Europa. For å sende meldinger fra utlandet til Norge eller et annet land i Europa, er prisen tre kroner. Befinner man seg i Norge koster det imidlertid ikke mer enn den vanlige innenlands SMS-taksten, selv om man sender til utlandet.

En fullstendig oversikt over hvor mye det koster å ringe og sende meldinger med de forskjellige abonnementstypene finnes på Netcoms hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen