Test

Lian Li PC-V1000B

PC-V1000 kommer i to utgaver: aluminiumsfarget og sort. Vi har valgt å teste den sorte utgaven; PC-V1000B. Lian Li produserer også et dypere miditårn (PC-V1200) og et maxitårn (PC-V2000) som begge støtter E-ATX, men det er ikke sikkert du trenger det...

Målene på kassen er 21,0 x 49,0 x 52,5cm (BxHxD) og det kommer på egne aluminiumshjul(!). Det er fem stykk 5,25" brønner, men det følger med en konverteringsbrakett, med deksel, for diskettstasjon. Medfølgende er også et av Lian Lis eget universal frontdeksel for CD- og DVD-ROM. Kabinettet har også to 120mm vifteplasser som Lian Li har bestykket med sine sedvanlige ADDA vifter.

Som vanlig følger det ikke med noen strømforsyning med kabinetter fra Lian Li. Personlig synes jeg dette er en fordel ettersom man da selv kan bestemme hva man trenger og har råd til. Prisen på denne kassen trenger ikke å fordyres av råflotte strømforsyninger som man kanskje ikke trenger, mens du på den annen side kan kjøpe en kraftigere enhet enn det som ellers ville fulgt med.

 

Takk til Microplex som leverte PC-V1000B til test

 

Kommentarer (34)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen