Test

Lian Li PC-P50BSCAND

Selv om Lian Li kanskje var først på banen når det gjelder kabinettdeler av aluminium, var de ikke den første aktøren med aluminiumskabinetter, det var Hoshino/Soldam. De var derimot en av de absolutt første aktørene som gjorde dette, i 1998 lanserte de deres første kabinett PC-60.

Siden den gangen har bare utviklingen gått en vei. Man kan lett gjenkjenne et Lian Li-produkt. Aluminium er det eneste konstruksjonsmaterialet, foruten et par støttedeler i plast. Konstruksjonen har alltid vært gjennomført både stilrent og høy kvalitet. Litt moro er det også å tenke på at Lian Li selv faktisk satser noe på norden, nettbutikken Microplex ta mye av æren for at produktene deres er tilgjengelig i Norge.

I dag vil jeg at dere skal møte Lian Li PC-P50 SCAND, en ny versjon av kabinettet PC-P50 hvor nevnte nettbutikk har stått for en rekke oppgraderinger. Kabinettet er spesialtilpasset den nye generasjonen med 140 mm-basert vannkjøling, samt at all maskinvaren monteres skrueløst. Slettes ikke dumt, la oss se om Lian Li fortsatt holder koken!

Takk til Microplex som sendte produktet til test.

Lian Li PC-P50BSCAND   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen