Lian Li med strømforsyninger

 
Spesifikasjoner
Model
PS-A750GB
Type
ATX PS/2 & EPS
Dimmensjoner
Standard ATX
Input (volt)
100-240 V AC
Input (ampere)
10 A – 6A
(115 V – 240 V)
Hold Up Time
>17ms
Effektivitet
>81 %
(85% maks)
Utgang (RMS)
750 W
Utgang (peak)
850 W
Oppererende temperatur
0-40℃

Det har nå blitt et faktum at de fleste produsenter ikke lenger holder seg til de grunnproduktene de er kjent for, og startet med – ikke at det er noe negativt i det.

Denne gangen er det Lian Li som hiver seg på bølgen, og lanserer en serie strømforsyninger. Serien kaller de Maximus-force, og introduseres med en modell på 750 Watt. Serien inkluderer også modeller med henholdsvis 450 og 650 Watt RMS.

På utstyrslisten kan man blant annet skrive opp japanske Rubycom-kondensatorer på primærsiden, hele seks rails og ikke minst pene kabelstrømper.

To hendige funksjoner vi ønsker og se mer av er filter for å redusere EMI-støy på PCI-Express-kabler, samt mulighet for å skru av viftens LED-lys – noe som kan bli godt motatt av enkelte.

Klikk på bildene for full størrelse

Tilkoblinger er det ikke spart på. Strømforsyningen er utstyrt med hele fire 6(+2)-pin, både 8-pin +12 V og 4-pin +12 Vtil hovedkort, syv perferiske 4-pin , seks SATA og en floppy.

Pris og tilgjengelighet i Norge er fortsatt ukjent, men vi skal ikke se bort ifra at prislappen blir i typisk Lian Li-stil – i stil med strømforsyningen.

(Kilde: Lian-li.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen