Lian Li med norsk vri

[object HTMLTextAreaElement]

Lian Li er kjent for sine kvalitetskabinetter som ofte kommer i lekker design. Men det koster - aluminiumskabinettene fra Lian Li prises godt over gjennomsnittskabinettet.

Microplex Norge har lenge hatt lyst til å produsere sitt eget "drømmekabinett", og har nå gjort noe med drømmen. Etter et samarbeid med Lian Li er resultatet blitt "Modular Cube Case".

Kabinettet er utført i aluminium og er av den romslige sorten. En rekke ekstrautstyr og tilbehør er tilgjengelig, slik at kabinettet kan bygges ut etter egne behov.

Totalt sett er det mulig å plassere utrolige 30 harddisker i kabinettet, i tillegg til en optisk enhet og en diskettstasjon. Dermed bør kabinettet passe godt for plasskrevende komponenter som vannkjølingsutstyr.

De fysiske målene er 46 x 46 x 46 cm og kabinettet tar hovedkort i ATX-formatet (ombygningssett til BTX-standarden blir tilgjengelig senere).

Kabinettet prises til 2200 kroner inkl. mva. - uten strømforsyning. For mer informasjon og flere bilder, se produktets side i prisguiden.

(Kilde: Microplex Norge)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen