Lian Li lanserer kraftkar

Det er noe eget med digre kabinetter som får maskinen til til å ose av kraft selv om maskinvaren kanskje er mer middelmådig. En ting er i alle fall sikkert, har du et fulltårn så fremstår du som entusiast lang vei. Det er også denne gruppen som Lian Li sikter seg inn mot når det gjelder dette kabinettet.

Med A77F har Lian Li prøvd seg på en utførelse som ikke skal trenge verktøy ved montering. Som regel stemmer slike påstander dårlig, men ut fra det vi kan se på bildene virker det som man i alle fall greier seg med svært få verktøy. Distansestykkene på Lian Li-kabinetter har, etter vår erfaring, aldri vært noen spesiell fryd å montere uten verktøy.

Bredden på kabinettet er på 22 centimeter, dybden på 59 centimeter og høyden på 57,2 centimeter . Videre har A77F tolv brønner for optiske enheter, hvorav seks av disse blir brukt til harddiskrammer som standard. De seks harddiskrammene gir plass til totalt ni harddisker. På viftesiden finner vi tre stykker på 12 centimeter i front, to i toppen på 14 centimeter og en bak med 12 centimeter. Funksjonspanelet på toppen har eSATA, lyd samt fire porter som skal følge USB 3.0-standarden.

Prisen er ikke kjent, men den blir nok ganske stiv. Ifølge Lian Li skal kabinettet komme på markedet mot slutten av mars.

Trykk for større bilde
Trykk for større bilde

(Kilde: Lian Li)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen