Lian Li - ikke bare kabinetter


Lian Li F1B

Ja, du leste riktig - Lian Li lager skrivebord! Dette er egenlig ikke så dumt som det høres ut. Skrivebordene fra Lian Li byr på en rekke smarte løsninger for datafolket.

Innebygd kortleser
Blant de mer spennende løsningene finner vi en innebygd kortleser. Denne er plassert rett under selve skrivebordskanten, og flukter pent med skrivebordsskuffen. Skrivebordsskuffen på sin side er ganske vanlig.

Videre er det ekstra strømuttak, kjekt hvis man må lade mobilen eller noe annet utstyr. Som ventet passer Lian Lis egne kabinetter dette skrivebordet som hånd i hanske. På bildet over kan man se hvordan PC-V1000 har blitt integrert i skrivebordet.

Klassisk Lian Li-design
Hvis man liker designet til kabinettene fra Lian Li vil man trolig også like designet på skrivebordene. Her er det børstet aluminium i store mengder.

Totalt er det fire forskjellige modeller å velge mellom. F1 er i vanlig børstet aluminium, mens F1B er den sorte varianten. F1E er derimot en variant som mangler noen av løsningene på F1/F1B. Det skal også foreligge en sort versjon av F1E.

Pris og tilgjengelighet
Skrivebordet fra Lian Li vil komme til Norge innen rimelig tid. Noen pris for herlighetene er derimot ikke kjent i skrivende stund.

(Kilde: Lian Li)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen