Lian Li frister med nytt konsept
(Bilde: Lian Li)

Lian Li frister med nytt konsept

Men trenger din hjelp før den blir satt i produksjon.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lian Li er en populær kabinettprodusent blant mange, og nå viser selskapet frem sine nyeste konsepter. Det er i alt tre kompakte kabinetter taiwanerne nå vurderer å sette i produksjon, melder TechPowerUp.

Med de nye konseptmodellene kan ting tyde på at Lian Li sikter seg inn på en spesifikk gruppe brukere. De nye kabinettene er etter alt å dømme myntet på deg som vil ha lage deg en frekk stue-PC, eller som kanskje vil bygge en dedikerte Steam-boks. 

Tre forskjellige modeller å velge mellom

Lian Lis nye konsept består av i alt tre modeller. Ved første øyekast kan de se helt like ut – noe de nesten er. Den største forskjellen mellom modellene er hvilket format på hovedkortet de har plass til.  

Modellen PC-05 er utformet for å huse et hovedkort av typen Mini-ITX, mens neste steg på stigen, PC-06, sikter seg inn på brukere som heller vil bruke Micro-ATX-kort. Sverger du til det vanlige ATX-formatet er det PC-07 du skal ha. 

Utover dette er det plass til et dedikert skjermkort, dog som kommer det frem av bildene nedenfor kan du ikke bruke de største kortene på markedet. For å få plassert kortet i det kompakte kabinettet følger det med en overgang som lar deg vinkle kortet 90 grader ut fra hovedkortet.

Utover grafikkkort har du plass til en ATX-strømforsyning, to til tre 3,5/2,5-tommers enheter og et optisk drev av den slanke typen, ifølge nettsiden. 

Trenger din hjelp før de bli laget

De tre nye kabinettene fra Lian Li er altså foreløpig kun konsepter, og før selskapet setter i gang samlebåndet ønsker de hjelp fra publikum. De ønsker nemlig tilbakemeldinger fra brukerne om modellene før det gis klarsignal for masseproduksjon. 

Si derfor gjerne din mening i kommentarfeltet nedenfor. 

Så får tiden vise om de tre nye kabinettene kommer i butikkhyllene. Prisen er også helt i det blå, men kjenner vi selskapet rett vil de etter alt å dømme neppe bli blant de aller rimeligste alternativene. 

I fjor var vi på besøk hos nettopp Lian Li:
Se bildene fra vårt besøk på fabrikken (Ekstra) »

(Kilde: TechPowerUp)

Lian Li

Her ser du de tre konseptmodellene. (Bilde: Lian Li)
Skulle tro denne egner seg i stereobenken din? (Bilde: Lian Li)
Her en oversikt ovenfra. (Bilde: Lian Li)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen