LGs toppmobil får ikke Android 4.0

Skriver på Facebook at de ikke vil oppdatere Optimus 2X.

Selv om LGs Optimus 2X har god nok maskinvare og ble sluppet for bare fire måneder siden, har LG ingen planer om å oppdatere den til Googles nyeste operativsytem, Android 4.0. Det skriver de i hvert fall på Facebook-siden sin.

Ikke første gang

LG har et rimelig dårlig rykte når det kommer til oppdatering av mobilene sine, og forrige gang de prøvde å oppdatere Optimus 2X fra Android 2.2 til 2.3 ble hele prosessen utsatt i flere uker, før utrullingen startet.

Som om det ikke var nok med en utsettelse er det fortsatt Optimus 2X-brukere som sitter med Android 2.2 på mobilene sine, uten å vite når oppdateringen skal komme.

LG ble med i Android Update Alliance i august, en ordning som får alle mobilprodusenter til å forplikte seg til å oppdatere mobilene de lager i minst to år etter de kommer på markedet. Optimus 2X ble forsåvidt sluppet akkurat før LG ble med i alliansen, men mange hadde nok håpet at LG likevel ville oppdatere flaggskipet sitt.

Stor oppdatering

Hva synes du om saken? Har du en Optimus 2X?

Android 4.0, også kjent som Ice Cream Sandwich, er den første versjonen av operativsystemet som skal fungere på både nettbrett og mobiler. Frem til nå har de to kategoriene hatt hver sin versjon av Android, i form av Gingerbread og Honeycomb.

Samsung Galaxy Nexus vil være den første mobilen som kjører det nye operativsystemet, og vil finne veien til det norske markedet i løpet av november.

(Kilde: Android and me)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen