LGs svar til Apple

LG KU990 ligner en god del på Iphone, og ikke minst en god del på LGs egen Prada-mobil. Mye tyder derfor på at dette egentlig er opphavet til myten om "Prada2", som vi skrev om på mandag. Slik det ser ut nå er det nemlig ikke snakk om at denne mobilen vil bli merket med "Prada 2", selv om LG KU990 kan se ut som en oppfølger til pradamobilen vi tidligere har testet.

Les også:
- Superoppfølger til Prada-mobil
- Test: LG KG850 Prada - Motemobilen uten taster

- Se Prada-mobilen

Kommer i oktober

LG KU990 er uten tvil en pen mobil, men det er spesifikasjonene som er til å sikle av. Den skal ha en trykkfølsom skjerm på hele tre tommer, med en oppløsning på 240 x 400 punkter. Det bør være bra nok til å se mobilbildene dine som er tatt på kameraet med fem megapiksler oppløsning. I tillegg har kameraet bildestabilisator, autofokus og Schneider-Kreuznach-optikk. Videofunksjonen skal kunne ta opp filmsnutter med en hastighet på 120 fps (bilder per sekund) i en oppløsning på 240 x 320 punkter. Vil man ta opp film i 640 x 480 er hastigheten på 30 fps.

Surfingen bør også gå som en lek på denne mobilen. Den er tross alt utstyrt med både 3G og HSDPA (turbo-3G). Dessverre sier ikke kilden noe om WLAN-muligheter.

Telefonen skal visstnok komme til Europa i oktober. Hvorvidt det betyr hele Europa, inkludert Norge, er imidlertid uvisst.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen