LGs store hemmelighet

For dette skal være verdens tynneste mobil med fem megapiksel oppløsning på kameraet. Allikevel er det ikke bare stillbildene som er imponerende på denne mobilen. Den kan nemlig også ta opp DivX-video på opptil 120 bilder i sekundet.

Eksklusivt merke
LG Secret er en del av Black Label-serien til selskapet, som inneholder de mest eksklusive telefonene. De to tidligere modellene i denne serien er de kjente LG-mobilene Chocolate og Shine.

Oppfølgeren Secret, som også har den mindre spennende navnet KF750, har ifølge selskapet blitt utviklet for å ”tilfredsstille den raffinerte smaken til trendsettere som krever en holdbar telefon med sofistikert design”.

Med en tykkelse på under 12 millimeter er det ingen tvil om at den faller inn i kategorien av syltynne mobiltelefoner.

Kommer i mai
Det er ingen tvil om at telefonen har et stort kamerafokus. Mesteparten av informasjonen i den offisielle meldingen til LG fokuserer på dette, med programvare som kan redigere både bilder og video. I tillegg har den Smartlight, som er en ny funksjon som tilpasser innstillingene ut fra lysforholdene.

LG Secret har også en del multimediefunksjoner, med blant annet musikk og spill, i tillegg til inebygd FM-radio. Det er også direkte koblinger til populære tjenester som Gmail, Google Maps og Youtube.

Telefonen kommer visstnok til Europa allerede i mai i år. Hva prisen kommer til å ligge på er ikke kjent ennå.

Les mer om telefonen på de norske nettsidene til LG Secret.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen