LGs nye supertelefon?

LG har tidligere sagt at de skal komme med mobiltelefoner som kjører på NVIDIAs Tegra 2 platform til den fremtidige delen av Optimus-serien deres. Nå kan den første informasjon rundt dette være lekket.

Telefonen som enn så lenge har fått kallenavnet LG Star, stiller med 1080p full-HD video-opptak, et 8 megapikslers kamera, en skjerm på fire tommer, og ikke minst den tidligere nevnte tokjerneprosessoren NVIDIA Tegra 2. Dette vil gjøre den til den kraftigste mobiltelefonen vi så langt har sett, og vil være med på å skape en ny dimensjon innen grafikk og ytelse for mobiltelefoner, hvis disse ryktene stemmer.

Telefonen skal også kjøre på Android, men hvilken versjon det er snakk om er ennå uklart. Det sies dog at det skal være en nærmest uendret utgave av Googles operativsystem.

Man kan også se at telefonen har et frontkamera, og det sies også at kraftpakken skal ha et 1500 mAh batteri, utvidbar lagringskapasitet og microUSB-tilkobling. Det er forventet at Star kommer på markedet tidlig 2011, og vi kan vel ikke gjøre annet enn å håpe at disse ryktene stemmer.

Les også: Google-sjef viste frem Nexus S
Les også: Ryktene om nye Xperia stabler seg opp
Les også: Samsungs neste toppmodell?

Kilde: (engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen