LGs nye designmobiler?

I mars går den store Cebit-messen i Tyskland av stabelen, og tradisjonen tro starter det allerede å lekke nyheter om hva vi vil få se. Denne gang er det unwiredview.com som har funnet fram bilder av nye LG-mobiler.

Nettstedet hevder at de neste mobiltelefonene fra LG vil hete KF750 Libra, KF240 og KF300, og inngår i designserien til LG. 

Ifølge ryktene har KF750 et fem megapikslers kamera med autofokus, et VGA-kamera til videotelefoni, minne på 160 megabyte og plass til ekstra minnekort.

Telefonen har et tastatur som likner på KF510s trykkfølsomme taster og skjermen på KF600. I stedet for vanlige knapper har LG lagt til en varmesensitiv flate som både reagerer på fingertrykking og som kan skifte funksjon og utseende etter behov.

Mindre informasjon finnes det om de to andre modellene, KF240 og KF300. Den første kalles en stilfull musikkmobil med et to megapikslers kamera, og ser ut til å rettes mot markeder i Sør-Amerika, Kina og andre asiatiske land.

Så langt har LG ikke kommentert ryktene, men Mobilen.no er tilstedet når dørene åpnes på Cebit den 4. mars og gir deg alle nyhetene.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen