LGs neste flaggskip avslørt

(Klikk for større bilde - foto: ukjent)
(Klikk for større bilde - foto: ukjent)

Årets Cebit-messe i Hannover nærmer seg, og selv om de fleste mobilprodusentene har valgt å bruke Mobile World Congress som vårens lanseringsarena er det fortsatt noen produsenter som tviholder på den tyske messen.

Slik skal KF750 se ut (Foto: Unwired View)
Slik skal KF750 se ut (Foto: Unwired View)

Nettstedet Unwiredreview hevder nå å avsløre det som kan være LGs neste telefoner for butikkhyllene. Disse heter KF750 "Libra", KF240 og KF300 og skal alle være en del av LGs store moteserie av F-modeller. Nylanserte KF700, KF600 og KF510 føyer seg også inn i denne.

Touch i skjerm og taster?

Den mest interessante er KF750, som ifølge ryktene skal ha et fem megapikslers kamera med autofokus for stillbilder, et VGA-kamera for videotelefoni, et internminne på 160 MB i samt plass til minnekort.

I tillegg kommer en designløsning med nedskyvbart tastatur, og det som kan virke som en kombinasjon av de berøringsfølsomme menytastene til KF510 og menyskjermen til KF600. Det vil si at man i stedet for taster har en varmefølsom flate som reagerer på fingertrykk, men som også kan bytte funksjoner og utseende etter behov.

I tillegg påstås det at skjermen er både berøringsfølsom og at denne har en oppløsning på 240 x 320 punkter. Hvordan denne løsningen fungerer, og om det i det hele tatt er snakk om varmefølsomme taster og skjerm, vites ikke. Men utseendemessig virker resultatet ihvertfall griselekkert.

Lite informasjon

De to andre telefonene er det langt mindre informasjon om.

KF240 skal være en stilig musikktelefon (hva det nå enn betyr) med et to megapikslers kamera. Ifølge ryktene er telefonen allerede på vei ut i butikkene i Sør-Amerika, Kina og et par utvalgte asiatiske land, før den noe senere vil komme til Europa. Skulle dette stemme, kan det tyde på at telefonen lanseres i veldig nær fremtid.

KF300 fins det knapt noe informasjon på, selv ikke innenfor rykteverdenen. Det eneste som er blitt sagt er at telefonen vil avdukes på Cebit.

(Kilder: Unwired View, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen