LGs klokkemobil blir "svindyr"

Jovisst er den flott.
Jovisst er den flott.

LG åpnet nyåret ved å vise frem den elegante klokkemobilen G910, som er en svært lovende modell både utseendemessig og når det kommer til spesifikasjoner.

Da artikkelen ble skrevet var det lite informasjon å hente om hva godsaken kom til å koste. Nå er vi et steg nærmere svaret, og det er ikke det du vil høre dersom du lever på sparebluss.

Operatøren Orange har nemlig skaffet seg rettighetene til å selge klokkemobilen, og prisen skal visstnok være nærmere £1,000, som tilsvarer over 10 000 norske kroner. Det koster å være kar, med andre ord.

For 10 lapper får du til gjengjeld en liten og nett klokkemobil, som byr på både trykkskjerm, super-3G og Bluetooth. I tillegg skal den tåle mer vann enn andre mobiltelefoner.

Telefonen har for øvrig vært vist frem ved flere anledninger det siste året, og det er først i disse dager at LG har greid å lage et eksemplar som faktisk fungerer. At det kan bli noen forsinkelser er altså ikke helt utenkelig. Så kan du bruke tiden på å spare.

Eller..

Dersom du er av typen som setter funksjonalitet fremfor wow-faktor, kan vi opplyse om at 10000 kroner er 4000 kroner mer enn du må gi for en splitter ny HTC Touch HD eller Samsung Innov8, og dobbelt så mye som du må ut med for en Samsung Omnia, Sony Ericsson Xperia X1 eller Nokia N96.

(Kilder: Mobile Today)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen