I forrige uke oppstod det tvil om byggekvaliteten i LG G3. Nå forklarer produsenten hva som har skjedd, og tilbyr hjelp til de rammede.
I forrige uke oppstod det tvil om byggekvaliteten i LG G3. Nå forklarer produsenten hva som har skjedd, og tilbyr hjelp til de rammede. (Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

LGs toppmodell friskmeldt

Sprekkene rundt mikrofonen på LG G3 gjelder kun et mindre parti.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For noen dager siden omtalte vi problemer med sprekker rundt mikrofonen på LGs flaggskip, G3. Siden den gang har LG jobbet med å finne ut omfanget av problemet, som har blitt rapportert i USA og enkelte land i Asia.

Les også: G3-brukere i USA og Asia klager over byggekvalitet

Hullet mellom USB-kontakten og hodetelefonkontakten skjuler en mikrofon. Dersom det oppstår slike sprekker rundt mikrofonen på din G3 bør du kontakte LG for å få den fikset.
Hullet mellom USB-kontakten og hodetelefonkontakten skjuler en mikrofon. Dersom det oppstår slike sprekker rundt mikrofonen på din G3 bør du kontakte LG for å få den fikset.

Vi fikk ganske fort tilbakemelding om at problemet ikke har vært kjent her i Norden. LG sa likevel at de ville jobbe videre sammen med hovedkontor og verksteder for å finne ut om feilen kunne gjelde modeller solgt her på berget.

LGs hovedkontor har nå kommet med en uttalelse om saken. De er kjent med at problemet eksisterer, men det gjelder kun et mindre antall telefoner fra en tidlig produksjonsrunde.

– Korrigert for lengst 

Produsenten opplyser at de har korrigert feilen for en god tid tilbake, og at design eller materialvalg i seg selv ikke er årsaken til at sprekkene oppstår.

Foreløpig har LG fortsatt ikke hørt om problemet gjennom sine nordiske støttekanaler, men ønsker at G3-eiere som opplever dette tar kontakt med kundeservice så fort som mulig, for å få hjelp.

Dermed ser det altså ut til at LG G3 nå er friskmeldt, og at de påvirkede telefonene ikke har funnet veien ut i norske hyller. Telefonen kom også i salg i Sør-Korea ganske lenge før den dukket opp i Europa. Vi kan altså ha gått klar av problemet i det store og hele, men skulle du oppleve problemer er det hjelp å få.

Les testen av LG G3

(Kilde: LG)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen