(Bilde: YouTube/montasje Amobil.no)

LGs tabbe-lansering ble til "World War G"

Flere skadd når koreanere ville sikre seg gratis smartmobil - med luftpistoler og kniver.

All PR er god PR? Vi tror LG angrer litt på denne: Under lanseringen av smartmobilen LG G2 i Sør-Korea, hadde mobilprodusenten festet kuponger til 100 heliumsballonger, og de som fant en slik kupong, kunne bytte den inn mot en gratis smartmobil.

Mange mennesker møtte opp i parken i Seoul, men at flere av dem hadde tatt med seg luftpistoler, kniver, spyd, fiskehåv og andre redskaper var kanskje ikke forventet. Det fikk uheldige følger, og The Telegraph melder at ble 20 personer skadd i forbindelse med tabbe-lanseringen.

Foto: YouTube

"World War G"

På kino går filmen World War Z med Brad Pitt, og sånn sett er det kanskje ikke så rart at en lokal TV-stasjon døpte LG-lanseringen til "World War G". Videoer som ligger ute å YouTube viser at det var svært få ballonger, men mange personer, og at det derfor ble utløp til trengsel. At heliumsballongene steg til værs med én gang, vekk fra de som faktisk hadde møtt opp, gjorde neppe stemningen særlig bedre.

Flere av de skadde endte for øvrig også på sykehus. LG har imidlertid understreket at de vil betale sykehusregningene tl skadde deltakere. Produsenten har også kansellert alle planlagte PR-arrangementer etter denne hendelsen.

Les også: LGs nye kraftplugg har knapper bak

(Kilder: The Telegraph, YouTube)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen