LGs første telefon med Windows Phone 8 er lekket
Teknofil
(Bilde: @evleaks/montasje)

LGs første telefon med Windows Phone 8 er lekket

Nok et selskap prøver seg på de fargerike flisene.

Windows Phone er en smal plattform, med Nokia (nå Microsoft) som største mobiltelefonprodusent. Nå ser det imidlertid ut til at LG også har planer om å hive seg med på lasset, etter et lekket bilde.

Lite informasjon så langt

Slik skal LG Uni8 se ut.
Slik skal LG Uni8 se ut.Foto: @evleaks

Telefonen skal ifølge ryktene få navnet LG Uni8, og ser ut til å skulle kjøre Windows Phone 8.1. Telefonens menysystem preges av de velkjente, fargerike flisene operativsystemet bygger på, og det krever naturlig nok litt å skille seg fra de andre produsentene på akkurat det området.

Telefonens ytre ser imidlertid ut til å gli rett inn i LGs portefølje, heller enn å bli en fargerik opplevelse slik vi kjenner fra blant annet Nokias og HTCs Windows Phone-mobiler.

Utenom bildet og vissheten om at telefonen faktisk ser ut til å bli lansert om kort tid, er det imidlertid lite å si. Det har nemlig så langt ikke blitt lekket noen form for spesifikasjoner eller annen informasjon.

Kjent kilde bak lekkasjen

Bildet ble ikke overraskende lekket på Twitter-siden til den etterhvert kjente brukeren @evleaks, som har stått bak utallige andre lekkasjer tidligere. Som regel har de også rett, så det er nok svært sannsynlig at LG i nærmeste fremtid vil lansere en Windows Phone-enhet – og at den vil se slik ut.

Windows Phone gjør det bra visse steder:
I disse 24 markedene har OS-et større markedsandel enn iOS! »

(Kilde: TheNextWeb)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen