(Bilde: LG)

LGs bøyde telefon til Norge tidlig neste år

Bekrefter lansering av G Flex i Norden.

LG lanserte i slutten av oktober sin første mobiltelefon med buet skjerm, LG G Flex. I første omgang ble telefonen lansert kun i Sør-Korea.

Nå bekrefter LG at de har planlagt et lanseringstidspunkt i Norden i begynnelsen av 2014, og at telefonen dermed kommer også hit til Norge. 

LG har ikke informasjon om eksakt dato for lanseringen ennå, men sier i en pressemelding at de vil komme tilbake til både dette og pris på et senere tidspunkt.

Reparerer seg selv

I tillegg til at LG G Flex har en skjerm som buer på en slik måte at telefonen får en slags bananform, har den også det LG kaller et «selvhelende» belegg på baksiden, som skal gjøre den immun mot små riper.

LG G Flex.
LG G Flex.Foto: LG

Slike påstander er selvfølgelig ikke enkle å svelge før noen utenfor selskapet både har sett det fungere i praksis, og kan bekrefte funksjonen i ettertid. Så langt har LG vært svært hemmelighetsfulle med Flex-telefonen sin, og ingen har fått lov å teste den magiske baksiden av telefonen. 

Nå har imidlertid LG lettet litt på sløret, og sluppet en video som viser hvordan belegget fungerer. Det er selvfølgelig ikke like bra som en test gjennomført av en upartisk tredjepart, men så langt har vi ikke mye annet å ta av. I videoen i bunnen av artikkelen kan du se LGs egen demonstrasjon av hvordan det fungerer.

6-tommers skjerm

Skjermen på LG G Flex er på 6 tommer og har en oppløsning på 720 x 1280 punkter. Telefonen benytter en Qualcomm Snapdragon 800-systembrikke med fire prosessorkjerner på 2,26 GHz – altså en av de kraftigste prosessorene på markedet. 

I tillegg til dette, er LG G Flex utstyrt med et stort batteri på hele 3500 mAh. 

Du kan lese mer om LG G Flex og spesifikasjonene her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen