Test

LG X110

Asus Eee PC, Acer One og MSI Wind har allerde rukket å bli kjente merkenavn her i nord. Dette er små, lette og relativt enkelt utrustede maskiner som egner seg godt til nettsurfing og ellers lett bruk. Det skal mye til for å trenge inn i et såpass trangt marked, men det er fremdeles veldig ungt.

På testbanken i dag har vi en nykommer fra LG, og modellen heter X110. Dette er LGs første forsøk på en nett-PC og den har blitt tilgjengelig rett før julestria, men over et halvt år etter de første nett-PC-ene kom til Norge. For sent, eller i siste liten, det gjenstår å se...

Denne bærbare PC-en blir som de fleste andre nett-PC-er levert med en Intel Atom N270 prosessor på 1,6 GHz og har 1 GB RAM. Harddisken rommer hele 160 GB, innebygget Wifi og minnekortleser er også på plass, men den mangler dessverre Bluetooth. Maskinen kommer kun med Windows XP forhåndsinstallert. Vekten på den lille er magre 1,19 kg.

Med 3-cellers batteri som standard har Asus Eee PC 1000H en knipen ledelse spesifikasjonsmessig. 6-cellers batteri er ekstrautstyr. Maskinen kan også fåes med innebygget 3G-kort.

I utstyr likner den altså svært mye på sine konkurrenter Asus Eee PC 1000H og MSI Wind (som begge er nett-PC-er med 10-tommers skjerm), men klarer den likevel å skille seg ut i sin helhet?

Vi takker Netshop.no som leverte maskinen til test.

LG X110

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen