LG viser frem kombispiller

<em>Joakim Örnstig, Product Specialist Nordic, Visual Products</em>
Joakim Örnstig, Product Specialist Nordic, Visual Products

Mens de fleste andre produsenter av forbrukerelektronikk befant seg i Tyskland på Cebit-messen var det en håndfull LG-representanter som var i Oslo for å vise frem nye produkter.

Det mest spennende var naturlig nok kombispilleren BH100, eller Super Multi Blue Player som den også kalles. Denne takler både Blu-ray og HD DVD. LG tilhører strengt tatt Blu-ray-fløyen, men det hinder ikke selskapet i å utvikle en spiller som også greier HD DVD. Støtten for sistnevnte har man fått til med hjelp av egenutviklet programvare. Som LG sier det, med BH100 settes forbrukeren i fokus med full fleksibilitet.

Spilleren støtter flere lydformater som MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS og DTS-HD audio. Av inn- og utganger finner vi HDMI, komponent, kompositt, optisk og phono.

Prisen blir ikke BH100s fortrinn. Veiledende pris er satt til 12995 kroner. Til en slik pris er ikke dette det typiske forbrukerproduktet, til det er prisen for stiv. Kaveh Kiani, Product Specialist Nordic, Audio Products uttaler at man i Skandinavia bare regner med å selge maksimalt 100 slike avspillere i løpet av året, og det burde jo være mulig å få til.


<em>BH100</em>
BH100

Tynne TV-er

LG kunne også vise frem noen særdeles slanke TV-er. Selv med veggfeste er skjermene nærmere enn 10 centimeter fra veggen. TV-ene har også fått en stramt design, blant annet har høyttalerne blitt fått en spesiell film slik at de ikke blir så fremtredende på fronten.

Plasma-variantene har også fått andre generasjon med Clear Filter. Dette innebærer blant annet at vekten har blitt redusert fra 40 kg uten Clear Filter og ned til 24 kg. Med Clear Filter kan man kutte bort både glass og vifter.

LG har også fått på plass noe de kaller True Wide Viewing Angle, som innebærer at man har en meget god innsynsvinkel. Dette sjekket vi naturligvis ut, innsynsvinkelen er rett og slett meget god.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen