LG viser frem banantelefon

LG SV280 ser ved første øyekast ut som en helt vanlig, litt firkantet skyvetelefon. Når den åpnes får den imidlertid en buet form, slik at den følger formen av ansiktet ditt. Dette er ikke helt ulikt løsningen som ble brukt på Motorola Z8, som kom for et par måneder siden.

Om LG er redd for å bli beskyldt for kopiering av Motorola eller ikke, er ukjent, men LG har lagt mye vekt på å få frem at det er en banan som er inspirasjonen til SV280. Blant annet finner du en gul, bananformet strek på siden av telefonen. I tillegg er det bananer med i mange av illustrasjonsbildene av telefonen.

Det er foreløpig vanskelig å finne alle spesifikasjonene til telefonen, men den skal ha MP3-spiller, et 1,3 megapikslers kamera, og en skjerm med 320 x 240 punkters oppløsning.

Telefonen har fått Cyon-stempelet, noe vi har sett på flere designtelefoner tidligere. Vi har fremdeles til gode å se en av disse telefonene her til lands, så dersom du er glad i bananformede duppeditter er det nok mer sannsynlig at du ender opp med Motorola Z8.

(Kilder: Aving, Engadget, LG)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen